معرفی انواع زیرانداز بیمارستانی / بهترین آن کدام است؟

زیر انداز بیمار یا دروشیت یکی از محصولات ضروری برای نگهداری از بیماران در منزل یا بیمارستان می ‌باشد. در مکان‌ هایی مانند خانه سالمندان و یا سایر مراکز بهداشتی از زیر انداز بیمار استفاده می ‌شود. زیر انداز دارای انواع و سایزهای مختلفی است، یک زیر انداز مناسب و موثر، زندگی را برای بیمار و هم برای دیگران آسان ‌تر می ‌کند. بسیاری از افراد در خانه از عزیزان بیمار خود مراقبت می ‌کنند، مراقبت از این بیماران علاوه بر اینکه به پد های بزرگسال نیاز دارند به لوازم دیگری مانند زیر انداز بهداشتی بیمار یا دروشیت نیز نیاز دارند.
زیر اندازهای بهداشتی، پد های بزرگ و مستطیلی شکلی هستند که به محافظت از سطوح در برابر بی اختیاری ادرار کمک می‌ کنند و معمولاً دارای یک لایه رویی نرم، یک سطح میانی جاذب برای جذب مایعات و یک پشتی پلاستیکی ضد آب برای جلوگیری از نفوذ رطوبت هستند. زیر انداز بیمار را می ‌توان بر روی ملحفه، زمین، صندلی چرخدار، صندلی ماشین و یا هر سطح دیگری استفاده کرد.

همچنین بخوانید: زیرانداز بیمارستانی چیست ؟

انواع زیرانداز بیمارستانی

زیر انداز دائمی: این زیر انداز از نظر اقتصادی مناسب ‌تر بوده و قابل شستشو می‌ باشد. زیر اندازهای دائمی را می ‌توان به اندازه ۱۰۰ تا ۱۵۰ پد یکبار مصرف استفاده کرد، اما زحمت شستشوی مداوم را دارد. این زیر انداز دارای روکش ضد آب است که از رطوبت جلوگیری می ‌کند و برای محیط  زیست نیز مناسب می‌ باشد و آلودگی زیست محیطی را کم می ‌کند.

زیر انداز یکبار مصرف: همانطور که از نامش مشخص است قابل شستشو نمی‌ باشد و هر بار کثیف شود باید آن را تعویض کنید‌. در طراحی این زیر انداز از پلیمر استفاده می ‌شود، پلیمرها رطوبت را به خود جذب کرده و به شکل ژل در می ‌آورند و به همین دلیل لایه بالایی همیشه خشک است و همین مورد باعث می ‌شود پوست بیمار خشک بماند و دچار بیماری‌ های قارچی و یا زخم بستر نشود. این زیر انداز بهترین زیر انداز در میان انواع زیر انداز بیمارستانی می باشد.

زیر انداز بالدار: این زیر انداز دارای سایز بزرگتری نسبت به دیگر زیر اندازها می‌ باشند و معمولاً برای تخت بیمار استفاده می ‌شود. در دو طرف این پد ها زائده‌ ای وجود دارد که دارای چسب است و به کمک این باله ها زیر انداز را به تشک می چسباند تا هنگام حرکت بیمار، جا به جا نشود.

تفاوت زیر انداز دائمی و یکبار مصرف:

زیر انداز های بهداشتی یکبار مصرف به راحتی باز می ‌شوند و استفاده از آنها فوق العاده راحت می ‌باشد، اگر این زیر اندازها کثیف شوند به راحتی می‌ توان آنها را دور انداخت، همچنین وزن سبکی دارند و به آسانی قابل جابجایی می ‌باشند. پد زیر انداز دائمی از مواد نرم و پارچه مانند ساخته شده است و از نفوذ مایعات جلوگیری می‌ کند و هنگامی که خیس شود می ‌توانید به راحتی آن را شستشو دهید و مجدد استفاده کنید. این زیر انداز بهداشتی را می ‌توان بارها و بارها استفاده کرد برای همین این نوع پد از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر می ‌باشند.

زیر انداز یکبار مصرف

نکات مهم در انتخاب زیر انداز !

قابلیت جذب: زیر اندازها طوری طراحی شده اند تا بتوانند مایعات را جذب کنند و از نفوذ رطوبت به دیگر بخش‌ها جلوگیری کنند. پد های با سطح جذب کمتر از نظر قیمت مقرون به صرفه تر خواهند بود اما اگر نشتی زیاد باشد زیر انداز با جذب بالا گزینه مناسب ‌تری است.

سایز و اندازه : زیر اندازهای بهداشتی بیمار را مطابق با مکانی که در آن قرار می ‌گیرد انتخاب کنید. یک پد ۶۰ × ۹۰ سانتی ‌متری برای محافظت از صندلی یا کاناپه استفاده می ‌شود در حالی که پدی با ابعاد ۸۰ در ۱۸۰ سانتی‌ متر برای تخت خواب مناسب است، اگر بیمار قد بلند و یا سنگین وزن باشد به یک پد بزرگتر نیاز دارد.

کاربرد زیر انداز بهداشتی بیمار!

۱. هنگام مراقبت‌ های روزانه و رسیدگی به زخم ها

۲. استفاده در خانه‌ های سالمندان یا شیر خوارگاه‌ ها

۳. شب ادراری کودکان

۴. تعویض پوشک کودکان

۵. برای خانم‌ هایی که تازه زایمان کرده ‌اند

۶. برای استفاده معلولان

۷. برای بیماران ام اس

نکته ی پایانی !

زیر انداز بهداشتی یا دروشیت، پد های بزرگ و مستطیلی شکلی می ‌باشند که برای جذب مایعات استفاده می ‌شود و می ‌توان آن را روی زمین، ملحفه، صندلی، ماشین و یا هر سطح دیگری استفاده کرد. انواع زیرانداز بیمارستانی به زیر انداز یکبار مصرف، زیر انداز  دائمی و بالدار تقسیم می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *